Antena 3 CNN Actualitate MINUNEA s-a înfăptuit. S-au strâns aproape 200.000 de dolari pentru Timeea. Fundaţia "Mereu Aproape" va oferi restul sumei

MINUNEA s-a înfăptuit. S-au strâns aproape 200.000 de dolari pentru Timeea. Fundaţia "Mereu Aproape" va oferi restul sumei

MINUNEA s-a înfăptuit. S-au strâns aproape 200.000 de dolari pentru Timeea. Fundaţia "Mereu Aproape" va oferi restul sumei
de O.P.    |    18 Dec 2014   •   06:39

Timeea, fata de 15 ani care luptă să supravieţuiască după ce a fost diagnosticată cu cancer, are toate motivele din lume să creadă că se întâmplă minuni de Crăciun.

S-au strâns deja aproape 200.000 de dolari pentru tratamentul de care Timeea are nevoie. Restul de bani, până la 250.000 de dolari, vor fi oferiţi de fundaţia "Mereu aproape".

Mai mult ca niciodată, oamenii au dat dovadă să solidaritate. Dvs aţi fost impresionaţi de puterea Timeei, de curajul cu care îşi înfruntă soarta şi aţi ajutat-o. Iar pentru asta vă mulţumim!

Mii de oameni i s-au alăturat Timeei în lupta pentru viaţă. Adolescenta, bolnavă de cancer în fază terminală, avea nevoie de o sumă imensă de bani ca să ajungă în Statele Unite pentru un tratament inovator. Aproape 200.000 de dolari i-au fost dăruiţi de oameni cu suflet.

Tot cu ajutorul oamenilor, Timeea a ajuns şi la Padova, în Italia, unde face acum chimioterapie. Banii s-au strâns după ce Mihai Gâdea a lansat un apel către toţi românii cu suflet mare care i-au sărit fetei în ajutor.

Timeea poate pleca acum în Statele Unite, unde medicii americani vor încerca să facă şi ei o minune şi să-i salveze viaţa.


×
Subiecte în articol: cancer Fundatia Mereu Aproape
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close