Antena 3 CNN Actualitate O femeie a fost atacată de o haită de 20 de câini maidanezi, în plină zi. Victima a ajuns la spital

O femeie a fost atacată de o haită de 20 de câini maidanezi, în plină zi. Victima a ajuns la spital

O femeie a fost atacată de o haită de 20 de câini maidanezi, în plină zi. Victima a ajuns la spital
Sursa foto: Foto: dogsense.uk.com
de M.Z.    |    22 Oct 2013   •   08:28

O poştăriţă din Târgovişte a fost la un pas să fie sfâşiată de o haită de câini. Femeia s-a trezit înconjurată de peste 20 de maidanezi care au atacat-o fără niciun motiv.


Victima spune că nu ar fi scăpat cu viaţă, dacă în ajutorul ei nu ar fi sărit un bărbat. Poştăriţa a ajuns oricum la spital cu răni grave, după ce a fost muşcată de mai multe ori.

Femeia se afla la marginea oraşului Târgovişte, când haita de câini a atacat-o. Încremenită de frică, ea nu a mai putut decât să ţipe atunci când animalele au început să tragă de ea.
 
Un bătrân a auzit strigătele disperate ale femeii şi a avut curajul să intervină. Victima a ajuns la spital la nivelul feselor şi gambelor.
 
Poliţiştii le-au cerut hingherilor să intervină de urgenţă în zonă, înainte ca haita să atace alţi oameni. 
 
Citeşte şi Carnaj la Timişoara. Zeci de oi au fost sfâşiate de o haită de câini maidanezi

Pe 25 septembrie, Curtea Constituţională a stabilit că Legea privind câinii fără stăpân este constituţională.
 
Pe 10 septembrie, Camera Deputaţilor a adoptat Legea privind câinii fără stăpân, care stabileşte, printre altele, un termen de 14 zile lucrătoare în care câinii sunt ţinuţi în adăposturi, după care, dacă aceştia nu sunt revendicaţi sau adoptaţi, pot fi eutanasiaţi, edilii având posibilitatea să amâne eutanasierea. Proiectul de lege privind câinii fără stăpân a fost adoptat de plenul Camerei Deputaţilor cu 266 de voturi "pentru", 23 de voturi "împotrivă" şi 20 de abţineri.

Legea, adoptată după moartea lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi, a fost contestată la CCR de un grup de 30 de parlamentari, din toate grupurile parlamentare, cu excepţia UDMR. 

Ce modificări aduce noua lege a maidanezilor. Amendamentele adoptate

Ce presupune eutanasierea câinilor. "Nu există nici un fel de barbarie în această lege"
 
În Bucureşti există aproximativ 64.000 de câini fără stăpân, iar posibilitatea municipalităţii de a caza în adăposturi aceste animale este mult mai mică decât numărul de animale aflate în libertate, arătau iniţiatorii proiectului de hotărâre privind organizarea referendumului local.
 

Pe 2 septembrie, un copil în vârstă de patru ani a murit, după ce a fost sfâşiat de câinii maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 

×
Subiecte în articol: caini maidanezi Targoviste
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close