Antena 3 CNN Actualitate O femeie care şi-a pierdut casa din cauza inundaţiilor a vrut să-şi dea foc în faţa primăriei din Novaci

O femeie care şi-a pierdut casa din cauza inundaţiilor a vrut să-şi dea foc în faţa primăriei din Novaci

O femeie care şi-a pierdut casa din cauza inundaţiilor a vrut să-şi dea foc în faţa primăriei din Novaci
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Aug 2014   •   08:32

O femeie din localitatea gorjeană Novaci, care şi-a pierdut casa în inundaţiile de acum o săptămână, a vrut să-şi dea foc în faţa primăriei. Femeia le cere autorităţilor să-i reconstruiască locuinţa, pentru că nu mai suportă să stea cu familia în căminul liceului în care a fost cazată.

Irina Mailat este unul dintre sutele de sinistraţi, rămaşi pe drumuri după inundaţiile de săptămâna trecută. Şi-a văzut toate bunurile luate de ape, iar acum trăieşte cu soţul şi fiica ei într-o încăpere a liceului din Novaci. Femeia se plânge însă că autorităţile nu fac nimic pentru a o ajuta.

Disperată, femeia a recurs la un gest extrem: a ameninţat că se sinucide în faţa primăriei. Până la urmă, la insistenţele reporterilor, femeia a fost de acord să renunţe la protest.

Femeia s-a mai liniştit abia după ce a discutat cu prefectul de Gorj.  În final, femeii i s-a promis că în următoarea şedinţă de Consiliu Local i se va acorda o suprafaţă de teren, pe care să-şi construiască o nouă casă.

×
Subiecte în articol: inundatii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close