Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de 3 ani a fost desfigurată de un câine

O fetiţă de 3 ani a fost desfigurată de un câine

O fetiţă de 3 ani a fost desfigurată de un câine
Sursa foto: Foto: leerburg.com
de M.Z.    |    23 Sep 2013   •   15:06

O fetiţă în vârstă de 3 ani din judeţul Satu Mare a fost desfigurată de câinele vecinilor. 

 
Incidentul a avut loc sâmbătă, iar copila a ajuns de urgenţă la spital pentru că era grav rănită la cap.  
 
Copilul este internat în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Satu Mare, unde a primit îngrijirile de specialitate pentru rănile multiple de la nivelul feţei, ochilor şi scalpului. 
 
Deoarece nu se ştia dacă animalul care a muşcat-o este vaccinat, fetiţa a fost transferată în Secţia de Boli Infecţioase unde se află şi în prezent sub supraveghere medicală.

Proiectul de lege privind câinii fără stăpân a fost adoptat marţi de plenul Camerei Deputaţilor cu 266 de voturi "pentru", 23 de voturi "împotrivă" şi 20 de abţineri
 
În Bucureşti există aproximativ 64.000 de câini fără stăpân, iar posibilitatea municipalităţii de a caza în adăposturi aceste animale este mult mai mică decât numărul de animale aflate în libertate, arătau iniţiatorii proiectului de hotărâre privind organizarea referendumului local.
 

Pe 2 septembrie, un copil în vârstă de patru ani a murit, după ce a fost sfâşiat de câinii maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

×
Subiecte în articol: caini maidanezi eutanasiere caini
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close