Antena 3 CNN Actualitate Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi

Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi

Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi
Sursa foto: Foto: network.bestfriends.org
de M.Z.    |    02 Sep 2013   •   20:24

Primăria sectorului 2 poate doar steriliza, la cerere, animalele de companie, iar de problema câinilor în Bucureşti se ocupă Primăria Capitalei, cea care are atribuţii stricte în acest caz, a precizat, luni, primarul Neculai Onţanu, pe Facebook, imediat după ce un copil a fost sfâşiat de câini în zona parcului Tei.

 
Neculai Onţanu a făcut public şi un număr telefonic - 0800827722 - la care se pot face sesizări în acest sens. 
 
"De problema cainilor in Bucuresti se ocupa Primaria Capitalei, cea care are atributii stricte in acest caz, Primaria sectorului 2 poate doar steriliza, la cerere, animalele de companie.
 
Prin urmare, daca vreti sa fie ridicati cainii de pe strada, trebuie sa va adresati Primariei Municipiului Bucuresti - prin Directia de Supraveghere a Animalelor la tel 0800827722. Din pacate, deciziile majore se pot lua doar la nivel de Capitala, nu de sector, deoarece noi avem limite legale si materiale reduse", i-a răspuns edilul unui prieten virtual de pe reţeaua de socializare.

 
Poliţia Capitalei a deschis o anchetă pentru a vedea în ce condiţii a avut loc incidentul în urma căruia un copil de patru ani a murit, după ce a fost muşcat de câini într-o zonă periferică din sectorul 2, au precizat oficiali din Poliţia Capitalei. 
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, copilul era desfigurat atunci când paramedicii SMURD au ajuns la faţa locului. 

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.


×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close