Antena 3 CNN Actualitate Primar bătăuş în Odobeşti, Bacău. Democrat liberalul Ionel Gălăţeanu, acuzat că loveşte angajaţii (VIDEO)

Primar bătăuş în Odobeşti, Bacău. Democrat liberalul Ionel Gălăţeanu, acuzat că loveşte angajaţii (VIDEO)

Primar bătăuş în Odobeşti, Bacău. Democrat liberalul Ionel Gălăţeanu, acuzat că loveşte angajaţii (VIDEO)
Sursa foto: primar
22 Mar 2010   •   12:32

Continuă seria primarilor cu probleme cu acuzaţii grave la adresa primarului din Odobeşti, din judeţul Bacău. Democrat liberalul Ionel Gălăţeanu este învinuit că îi bate pe angajaţii primăriei.

Victima edilului din Odobeşti este casierul primăriei, Gheorghiţă Cristea.

? Din 2005 până în 2007, primarul îmi cerea bani de casă, bani pe care nu-i mai înapoia şi trebuia să-i pun din buzunarul meu. Am cerut să-mi înapoieze banii. Mi-a zis că dacă îi mai cer bani îmi desface contractul de muncă. Lucru pe care l-a şi reuşit în cele din urmă. De la această dată şi până la desfacerea din nou a contractului de muncă, am fost lovit, înjurat, scuipat de către primar? spune acesta.

Soţia casierului spune că primarul şi-a recunoscut fapta. Casierul pare că nu este singura victimă a primarului din Odobeşti. O altă fostă angajată povesteşte, sub protecţia anonimatului, fapte similare.

?Mi-a tras cu palma peste faţă. Atunci am leşinat. Prima oară m-a lovit în cap cu capsatorul iar apoi cu telefonul, care a rămas rupt pe masă. Eu am intrat în medical şi mi-am shimbat locul de muncă. Mi-au spart oglinzile, parbrizul, mi-au tăiat cauciucurile, mi le-au dat cu aracet. Telefoane noaptea, anunţuri la matrimoniale, şicanări de doi bani? a povestit femeia.

Primarul neagă toate acuzaţiile şi susţine că mai multe persoane pot depune mărturie că nu şi-a lovit subordonaţii.



Antena 3

×
Subiecte în articol: primar bătaie Bacău
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close