Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Ancheta din Microsoft e pe final

Radu Tudor: Ancheta din Microsoft e pe final

Radu Tudor: Ancheta din Microsoft e pe final
de S.T.    |    26 Feb 2015   •   20:07

Confirmarea banilor negri în campania electorală PDL ne duce spre concluzia că ancheta din Microsoft e pe final, a spus Radu Tudor, joi, la Antena 3.

Avocatul Dancu: Gheorghe Ştefan a confirmat cele spuse de Pescariu şi a spus că a finanţat campania PDL

"Afirmaţia făcut de maestrul Dancu înseamnă că în momentul de faţă Direcţia Naţională Anticorupţie a trecut la etapa a II-a a investigaţiei şi anume conturile Partidului Democrat Liberal, conturile de campanie ale lui Traian Băsescu şi persoanele care au contribuit financiar la campania din 2009, atât oficial cât şi la negru", a explicat jurnalistul.

Potrivit avocatului Cătălin Dancu, se urmăreşte acum, verificarea celor care au făcut plăţi către PDL.
   
"Gheorghe Ştefan a finanţat partidul. Nu spune nimic despre Traian Băsescu, nu s-a discutat nici de domnul Blaga, nici de domnul Băsescu. Nu îşi aminteşte cât a dat, pentru că plăţile nu au fost făcute de el. Asta se urmăreşte acum, să verificăm cine a făcut aceste plăţi. Au fost discuţii în legătură cu plăţile către PDL, titularul şi autorul lor fiind Dorin Cocoş, iar Gheorghe Ştefan nu cunoaşte cum s-au făcut plăţile către PDL. El cunoaşte că s-au făcut plăţi, dar nu este implicat în mod direct. Ştie din discuţiile de la DNA şi din cele recunoscute de Dorin Cocoş", a spus avocatul, joi, la ieşirea de la DNA.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei"

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close