Antena 3 CNN Campanii Salvaţi pădurile virgine Campania "Salvaţi pădurile virgine", în şcolile bucureştene. Peste 40.000 de români au semnat petiţia

Campania "Salvaţi pădurile virgine", în şcolile bucureştene. Peste 40.000 de români au semnat petiţia

Campania "Salvaţi pădurile virgine", în şcolile bucureştene. Peste 40.000 de români au semnat petiţia
05 Noi 2011   •   23:53

Mai mulţi elevi din Capitală au aflat vineri despre cât de importanţi sunt copacii în vieţile oamenilor. Dana Grecu, Mihaela Bârzilă şi alţi câtţiva ambasadori ai campaniei "Salvaţi pădurile virgine" le-au arătat câte ceva din ce pot face pentru a  salva aceste păduri.


"Am încercat să explicăm că relaţia dintre oameni şi copaci este o relaţie de viaţă sau de moarte", a declarat Dana Grecu.
 
În România se află peste jumătate din pădurile virgine ale Europei, un noroc pe care autorităţile de la noi par să îl ignore. Foarte puţine din aceste păduri sunt protejate prin lege.
 

Campania "Salvaţi pădurile virgine" este iniţiată de WWF cu sprijinul Antena 3 şi îşi propune să pună sub protecţia legii ultimele păduri virgine din ţară. În zece zile de campanie au semnat deja petiţia peste 40.000 de români. 

Campania este prezentă şi pe Facebook, iar susţinătorii care adună cele mai multe semnături de la prieteni au şansa să câştige o excursie în una din pădurile virgine din România.
 

×
Subiecte în articol: şcoli copaci Dana Grecu mihaela barzila
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close