Incendiul de la Suceava SE EXTINDE RAPID! Echipajele de pompieri, suplimentate. Imagini cu fabrica în flăcări

de D.D.    |    06 Ian 2012   •   08:48
Incendiul de la Suceava SE EXTINDE RAPID! Echipajele de pompieri, suplimentate. Imagini cu fabrica în flăcări Galerie foto (4) Foto: Antena 3

Incendiul de la fabrica de cauciucuri din satul Slobozia, judeţul Suceava, se extinde rapid!

Incendiul a pornit în această dimineaţă de la transformatorul din centrala termică al fabricii. Flăcările s-au extins la secţia de producţie.

"Încă lucrăm pentru stingerea incendiului. Focul s-a extins din cauza cauciucurilor care erau lipite de pereţii clădirii secţiei de producţie. Flăcările se ascund în tubulaturile din clădire", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

 
Get Adobe Flash player

Şapte echipaje de pompieri au fost trimise iniţial în zonă pentru a interveni, a declarat şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonel Ioan Burlui, citat de Mediafax. Ulterior, numărul echipajelor care intervin a ajuns la 26.

În iunie 2011,  doi muncitori au murit şi un al treilea a fost rănit într-o explozie care a avut loc la aceeasi fabrică.  Deflagraţia s-a produs în momentul în care mai mulţi mecanici încercau să schimbe un rulment de la un motor.
 
Get Adobe Flash playerx close