Antena 3 CNN Campanii Salvaţi pădurile virgine Incendiul de la Suceava SE EXTINDE RAPID! Echipajele de pompieri, suplimentate. Imagini cu fabrica în flăcări

Incendiul de la Suceava SE EXTINDE RAPID! Echipajele de pompieri, suplimentate. Imagini cu fabrica în flăcări

Incendiul de la Suceava SE EXTINDE RAPID! Echipajele de pompieri, suplimentate. Imagini cu fabrica în flăcări
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Ian 2012   •   08:48

Incendiul de la fabrica de cauciucuri din satul Slobozia, judeţul Suceava, se extinde rapid!

Incendiul a pornit în această dimineaţă de la transformatorul din centrala termică al fabricii. Flăcările s-au extins la secţia de producţie.

"Încă lucrăm pentru stingerea incendiului. Focul s-a extins din cauza cauciucurilor care erau lipite de pereţii clădirii secţiei de producţie. Flăcările se ascund în tubulaturile din clădire", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

 


Şapte echipaje de pompieri au fost trimise iniţial în zonă pentru a interveni, a declarat şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonel Ioan Burlui, citat de Mediafax. Ulterior, numărul echipajelor care intervin a ajuns la 26.

În iunie 2011,  doi muncitori au murit şi un al treilea a fost rănit într-o explozie care a avut loc la aceeasi fabrică.  Deflagraţia s-a produs în momentul în care mai mulţi mecanici încercau să schimbe un rulment de la un motor.
 




×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close