Antena 3 CNN Campanii Salvaţi pădurile virgine Bogdan Dumitrache susţine campania „Salvaţi pădurile virgine!

Bogdan Dumitrache susţine campania „Salvaţi pădurile virgine!

Bogdan Dumitrache susţine campania „Salvaţi pădurile virgine!
17 Noi 2011   •   15:25

Antena 3, WWF şi prietenii au lansat campania „Salvaţi pădurile virgine”, cu scopul de a pune sub protecţie cele 250.000 de hectare de păduri virgine din ţara noastră, printre ultimele din Europa.

Actorul Bogdan Dumitrache, protagonist în filmul „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”, susţine această campanie, declarând că va lupta pentru ocrotirea naturii. „Revoluţia începe acasă spunea un mare ecologist, eu cred că oportunitatea pe care o am de a lucra cu WWF m-a făcut mai conştient ca niciodată de lucrul acesta. Şi ce altă cale mai buna ai, de aţi învăţa copilul să iubească şi să ocroteasca natura, decât a invăţa să trăieşti tu însuţi în armonie cu ea. Pădurile virgine ne amintesc de tot ce omul nu a stricat încă, de frumuseţe şi viaţă; aş vrea ca fiica mea să se bucure de aceste păduri magice şi de aceea sunt alături de WWF în lupta pentru ocrotirea naturii. Pentru viitor!”, a declarat Bogdan Dumitrache.

Chiar dacă reacţiile sunt unanim pozitive şi campania este susţinută atât de autorităţi, cât şi de un număr semnificativ de români, este nevoie de 100.000 de semnături ca să fim siguri că pădurile virgine vor fi protejate integral. România găzduieşte peste 65% din pădurile virgine din Uniunea Europeană, iar de aceste semnături poate depinde soarta a mii de specii, care trăiesc numai în pădurile noastre.

WWF este una dintre cele mai mari şi mai respectate organizaţii internaţionale non-guvernamentale care lucrează în scopul conservării naturii, având o reţea de peste 5 milioane de susţinători în întreaga lume şi derulând proiecte în peste 100 de ţări, pe toate continentele.
Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: WWF Antena 3
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close