Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Victor Ciorbea, în 2009: Traian Băsescu, agent KGB

Subiectiv. Victor Ciorbea, în 2009: Traian Băsescu, agent KGB

Subiectiv. Victor Ciorbea, în 2009: Traian Băsescu, agent KGB
10 Sep 2014   •   21:29

Victor Ciorbea a sugerat, în 2009, că Traian Băsescu a fost agent KGB. Informaţia a fost comentată în ediţia de miercuri a emisiunii Subiectiv.

„Îi adresez o întrebare domnului Băsescu pe care nu i-a adresat-o nimeni. În urmă cu o lună, o lună şi jumătate, a apărut în Bucureşti şi presupun şi în ţară, una dintre cărţile scrise de Ovidiu Ohanesian. Există un capitol consacrat operaţiunii Hemeiuş. Câteva pagini în care sunt date nume exacte de generali ruşi, generali şi colonei români”, explica Victor Ciorbea în 2009.

„După afirmaţiile de acolo, cu nume, cu date exacte, cu zile, cu banca prin care s-au făcut transferurile, se arată foarte clar că vârful de lance şi grupul care a activat pentru îndepărtarea mea de la guvernare au fost finanţaţi de către GRU, adică de către serviciul secret al Armatei Ruse din cadrul fostului KGB”, a mai spus fostul premier.

„Întrebarea publică pe care i-o pun domnului preşedinte este să spună foarte clar dacă este adevărat sau nu, dacă a fost sau nu finanţat în această operaţiune de îndepărtare a primului ministru de către fostul KGB”, a mai spus Ciorbea.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close