Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Nu voi da bani miilor de revoluţionari fabricaţi de PDL

Victor Ponta: Nu voi da bani miilor de revoluţionari fabricaţi de PDL

Victor Ponta: Nu voi da bani miilor de revoluţionari fabricaţi de PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Oct 2012   •   13:09

Premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD, a declarat, luni, în deschiderea Biroului Permanent Naţional al partidului, că nu va da bani acelor falşi revoluţionari care au fost făcuţi "cu miile de PDL pentru a fi folosiţi drept masă de manevră" şi pentru eventuale manifestări de stradă, scrie Agerpres.

Premierul a adăugat că nu se lasă intimidat de protestele de la sediul PSD.

"PDL a făcut mii de revoluţionari, a dat mii de certificate. Pedelistul lor e în închisoare şi cei de afară vor bani şi evident că nu le dăm bani ilegal", a spus Ponta.

Acesta a precizat că a dispus ca Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor să facă ordine şi să analizeze miile de certificate de revoluţionar eliberate de PDL "pentru a-i folosi pe aceşti oameni drept masă de manevră în stradă".

Pe de altă parte, preşedintele PSD a anunţat că va fi discutată în BPN o informare a celor cinci luni de guvernare care va cuprinde "cele 15 bombe cu ceas" preluate de la guvernările democrat-liberale, printre acestea fiind Poşta Română, Oltchim, mai scrie Agerpres.

"Peste tot, numai găuri, la indemnizaţia pentru mame, la însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi şi, sigur, la revoluţionarii aflaţi în faţa sediului", a adăugat Victor Ponta.

Şeful Executivului a menţionat că a constatat în ultima perioadă, "cu indiferenţă", că atacurile celor de la PDL, jignirile şi "înjurăturile acestora la adresa puterii au devenit aproape zilnice''.

"Totul este o înjurătură, o înşiruire de epitete. Ne plângem de nivelul politicii româneşti (...) dar cred că dl Blaga s-ar califica şi în spatele Gării de Nord după cum vorbeşte", a afirmat preşedintele PSD.

Potrivit acestuia, cei mai importanţi sunt oamenii cărora PSD le va cere votul pe 9 decembrie.



×
Subiecte în articol: Victor Ponta premier pdl revolutionari
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close