Antena 3 CNN Show Nu s-au uitat la bani! Suma pe care a strâns-o Ianis Hagi după cununia cu Elena Tănase | Petrecerea l-a costat 200.000 de euro pe fotbalist

Nu s-au uitat la bani! Suma pe care a strâns-o Ianis Hagi după cununia cu Elena Tănase | Petrecerea l-a costat 200.000 de euro pe fotbalist

Ianis Hagi și Elena Tănase au avut o nuntă fabuloasă, cu 400 de invitați, chiar în seara de Crăciun! După petrecere, se pare că îndrăgostiţii au strâns o sumă uriaşă. Gigi Becali este unul dintre cei care au aruncat cu bani la cununia tânărului fotbalist.

Nu s-au uitat la bani! Suma pe care a strâns-o Ianis Hagi după cununia cu Elena Tănase | Petrecerea l-a costat 200.000 de euro pe fotbalist
Sursa foto: Facebook/Kira Hagi
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2023   •   23:12

Ianis Hagi și Elena Tănase au hotărât anul acesta să petreacă altfel sărbătorile de iarnă şi chiar în ziua de Crăciun şi-au jurat unul altuia iubire veşnică!

La petrecere grandioasă, care a avut loc la Fratelli, au participat 400 de persoane. Potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public evenimentul nu a fost unul cu dar, însă invitaţii au fost extrem de generoşi şi ar fi lăsat în plic sume de la 3.000 de euro în sus.

Citește și: Ianis Hagi, petrecere de cununie cu fast. Ce meniu au ales mirii pentru cei 400 de invitați 

Nuntă regească

Dar nu e de mirare, pentru că cei prezenţi au fost trataţi regeşte. Evenimentul a întrecut aşteptările celor prezenţi, iar cheful s-a ţinut până dimineaţă. Se spune că doar aranjamentul floral ar fi costat în jur de 50.000 de euro, notează cancan.ro. Potrivit sursei menționate, cununia acestora ar fi costat în jur de 200.000 de euro, cu tot cu onorariul primit de artiști.

Citește și: Gigi Becali a făcut show la cununia lui Ianis Hagi. Latifundiarul din Pipera a cântat și a dansat sub privirile sutelor de invitați de la petrecere

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fiul lui Gheorghe Hagi le-a mulţumit tuturor oamenilor care au acceptat să fie alături de el şi de jumătatea lui în cea mai fericită zi din viaţa lor.

„Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși.

Am ajuns în ziua de 25 decembrie, ziua de Crăciun, să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii. Ne-au susținut necondiționat încă din prima zi.

Le mulțumim și suntem foarte bucuroși și fericiți. Ne dorim să avem copii sănătoși. Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum”, a spus Ianis Hagi, înainte de petrecere.

Rochie de 10.000 de dolari

Cu o naturalețe aparte, Elena a ales să poarte în ziua cununiei civile, aproximativ la fel ca la logodnă, o rochie roșie ca focul, lungă, cu detalii în partea de jos, mulată pe corp, în valoare de circa 10.000 de dolari, achiziționată de la Marchesa, scrie ciao.ro.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close