Antena 3 CNN Show Ianis Hagi, petrecere de cununie cu fast. Ce meniu au ales mirii pentru cei 400 de invitați

Ianis Hagi, petrecere de cununie cu fast. Ce meniu au ales mirii pentru cei 400 de invitați

Ianis Hagi și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Elena, iar printre cei 400 de invitați de seamă se numără Gigi Becali și părinții Simonei Halep. Iată ce au preparate au servit cei care le-au fost alături la petrecerea de după cununie.

Ianis Hagi, petrecere de cununie cu fast. Ce meniu au ales mirii pentru cei 400 de invitați
Sursa foto: Instagram/Ianis Hagi
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2023   •   22:02

Ianis Hagi și Elena, aleasa inimii sale, nu au ales un meniu exotic de Crăciun și au mers pe preparate clasice cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Printre bucatele alese se numără: pastrama de curcan sau de porc, chifteluțele, jumările, cârnații, lebărul, carnea la garniță sau rulada de porc, a dezvăluit Gândul.

Citește și: Nuntă în familia lui Gică Hagi. Ianis Hagi s-a căsătorit civil cu logodnica sa în ziua de Crăciun

Ianis Hagi, cununie cu 400 de invitați de Crăciun

Ianis și Elena își sărbătoresc cununia, alături de familie și prieteni. De la petrecerea cu peste 400 de invitați nu aveau cum să lipsească Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep. Marele eveniment se desfășoară la localul Fratelli din București.

”Ne dorim copii sănătoși”

”Este un an pe care îl voi ține minte mereu, primul meu meci după un an de zile de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase, calificarea cu Naționala clar.

Dar cununia civilă este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Am două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs”, a mai declarat Ianis Hagi, potrivit iAMSport.

×
Subiecte în articol: Ianis Hagi cununie civilă invitati meniu
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close