Antena 3 CNN Show Eurovision 2018. Ce a pățit solista trupei The Humans, reprezentanta României, cu doar câteva zile înainte de semifinală (FOTO)

Eurovision 2018. Ce a pățit solista trupei The Humans, reprezentanta României, cu doar câteva zile înainte de semifinală (FOTO)

Eurovision 2018. Ce a pățit solista trupei The Humans, reprezentanta României, cu doar câteva zile înainte de semifinală (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristina Caramarcu
07 Mai 2018   •   15:05

Eurovision 2018. Cu doar câteva zile înainte de cea de-a doua semifinală a showului Eurovision, atunci când vor urca pe scenă, solista trupei The Humans, reprezentanta României, a avut parte de o surpriză impresionantă.

Eurovision 2018. Cristina Caramarcu a fost cerută de soție pe blue carpet de iubitul său italian. Cei doi sunt împreună de opt ani, iar artista și-a împărțit până acum viața între București și Roma.

Eurovision 2018. Rosario i-a oferit un trandafir rosu si a cerut-o de sotie pe blue carpet, în fața sutelor de jurnaliști și a celor 43 de delegații care participau la concurs.

Eurovision 2018. „Sunt copleşită. Este un moment unic, o experienţă pe care nu o voi uita niciodată, iar surpriza pregătită de Rosario, reînnoind cererea în căsătorie chiar aici, a făcut această zi cea mai frumoasă din viaţa mea”, a spus artista. 

Citiți și Eurovision 2018. Pe cine mizează casele de pariuri pentru câștigarea trofeului. Vești proaste pentru reprezentanții țării noastre

×
Subiecte în articol: Eurovision 2018
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close