Antena 3 CNN Show Eurovision 2018. Pe cine mizează casele de pariuri pentru câștigarea trofeului. Vești proaste pentru reprezentanții țării noastre

Eurovision 2018. Pe cine mizează casele de pariuri pentru câștigarea trofeului. Vești proaste pentru reprezentanții țării noastre

Eurovision 2018. Pe cine mizează casele de pariuri pentru câștigarea trofeului. Vești proaste pentru reprezentanții țării noastre
05 Mai 2018   •   13:50

Eurovision 2018. Se apropie concursul Eurovision din acest an, iar fanii își votează favoriții. Este o pâine de mâncat și pentru casele de pariuri, care au stabilit cotele pe care le are fiecare țară la câștigarea trofeului.

Eurovision 2018. Pentru România, veștile nu sunt deloc bune. Reprezentanții țării noastre, The Humans, sunt pe locul 37 din 43 de țări, iar cotele pentru câștigarea concursului sunt astronomice. Cele mai „blânde” case de pariuri oferă o cotă de 200, iar cele mai dure - de 301.

Eurovision 2018. Mai mult, potrivit cotelor oferite pentru calificarea în finală, România este sub linie. Așadar, dacă ne-am lua după bookmakeri, există posibilitatea ca, după mulți ani, să nu prindem intrarea în elita de 26 și să nu-i vedem pe ai noștri cântând în finala ce va avea loc pe 12 mai, la Lisabona, ci doar în semifinala a doua, de joi, 10 mai.

Eurovision 2018. Până la ora concursului și chiar în timpul acestuia se pot schimba multe. Cu siguranță însă, favorita este greu de ajuns. Netta, reprezentanta Israelului, conduce detașat atât în topul vizualizărilor - peste 18 milioane, la mai bine de 12 milioane distanță de spaniolii Amaia y Alfred, clasați pe locul secund, cât și în preferințele caselor de pariuri, unde are cote de 2.75 – 3.

Eurovision 2018. Urmează Norvegia, care intră în concurs cu un câștigător al trofeului, Alexander Rybak, cel care s-a impus detașat în 2009 cu melodia „Fairytale”.

Eurovision 2018. Cote asemănătoare Norvegiei (6.5 – 7.5) are și reprezentanta Estoniei, Elina Nechayeva, cu "La Forza". Pe locul patru sunt francezii Madame Monsieur (cote între 8 și 11), iar Mikolas Josef din Cehia încheie top 5, cu cote între 12 și 15, anunță eurovisionworld.com.

Vedeți care sunt favoriții caselor de pariuri:

Netta - Israel

Alexander Rybak - Norvegia

Elina Nechayeva - Estonia

Reascultați și piesa care reprezintă România

×
Subiecte în articol: Eurovision 2018 vesti proaste
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close