Antena 3 CNN Show Met Gala 2024. Ținutele extravagante purtate de celebrități la cel mai mare eveniment de modă al anului

Met Gala 2024. Ținutele extravagante purtate de celebrități la cel mai mare eveniment de modă al anului

A fost cea mai mare noapte a modei în Statele Unite ale Americii. Unele dintre cele mai importante nume de la Hollywood și-au făcut apariția la Met Gala 2024, iar ținutele au fost cu adevărat extravagante.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2024   •   10:11

În Statele Unite a avut loc cel mai important eveniment al anului.

Este vorba despre Met Gala 2024, cea mai extravagantă strângere de fonduri de peste Ocean.

Evenimentul este organizat în cele mai mici detalii de Anna Wintour, cea mai influentă personalitate din domeniul modei din ultimii 30 de ani.

În GALERIA FOTO puteți vedea mai multe imagini cu ținutele purtate de celebrități la Met Gala 2024.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fără acordul ei, nimeni nu poate să participe la gala desfășurată la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

Anul acesta a fost un adevărat spectacol pe covorul roșu de la Met Gala 2024, deoarece vedetele din lumea filmului, a modei, a sportului sau chiar din politică au pășit pe treptele muzeului cu ținute cu totul ieșite din comun. 

Celebritățile s-au străduit să atragă atenția cu ținutele lor, fiind vorba despre prosoape purtate pe cap sau rochii realizate din nisip.

Expoziția din acest an, "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion", a examinat modul în care tehnologia poate da o nouă viață unor articole de îmbrăcăminte care sunt prea vechi și fragile pentru a fi purtate din nou.

Zendaya, Jennifer Lopez și Bad Bunny au fost gazdele onorifice de la Met Gala 2024.

Anul trecut, evenimentul a adunat suma record de aproape 22 de milioane de dolari, bani care s-au dus către Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close