Antena 3 CNN Show S-a aflat! Motivul șocant pentru care a divorțat Anca Țurcașiu. Multe femei ar fi acceptat asta

S-a aflat! Motivul șocant pentru care a divorțat Anca Țurcașiu. Multe femei ar fi acceptat asta

Lumea showbizului a fost zdruncinată la începutul acestei săptămâni, după ce artista Anca Țurcașiu a anunțat pe pagina ei de socializare că va divorța de stomatologul Cristian Georgescu, după 22 de ani de mariaj. Deja au apărut zvonuri despre motivul despărțirii, pe care multe femei l-ar fi tolerat.

S-a aflat! Motivul șocant pentru care a divorțat Anca Țurcașiu. Multe femei ar fi acceptat asta
de Cristina Tudorache    |    22 Iul 2020   •   21:34

Presa specializată din România a aflat deja motivul care ar fi constituit motivul de despărțire al celui mai surprinzător divorț din showbiz. Din câte se pare, motivul este unul peste care, cel mai probabil, multe femei ar fi trecut cu vederea. 

Potrivit Cancan, între Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu ar fi avut loc momente tensionate după ce stomatologul ar fi anunțat-o pe artistă că ar vrea să renunțe la meseria sa extrem de bănoasă.

Sursele citate susțin că Anca Țurcașiu n-ar fi acceptat să îl întrețină pe medicul Cristian Georgescu, iar asta ar fi dus la despărțire.

Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea după ce și-a anunțat divorțul pe Facebook

Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea după ce a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat despărțirea de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, cu care părea să aibă un mariaj fericit de mai bine de 22 de ani.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!”, a scris Anca Țurcașiu, luni, pe pagina sa.

×
Subiecte în articol: Anca Țurcașiu divort motiv
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close