Antena 3 CNN Show Showbiz Fetița Simonei Gherghe s-a născut sub o stea norocoasă! Ce spun astrologii despre Ana Georgia

Fetița Simonei Gherghe s-a născut sub o stea norocoasă! Ce spun astrologii despre Ana Georgia

Fetița Simonei Gherghe s-a născut sub o stea norocoasă! Ce spun astrologii despre Ana Georgia
Sursa foto: Foto: Simona Gherghe/Facebook
23 Mai 2017   •   20:46

Simona Gherghe trăieşte astăzi cea mai fericită zi din viaţa ei, căci micuţa ei, Ana Georgia, a venit pe lume în această dimineaţa. Prezentatoarea TV are un motiv în plus de bucurie: micuța pare că s-a născut sub o stea norocoasă, scrie spynews.ro.

Astrograma bebeluşei Ana, realizată de astrologul Remus Ionescu, aduce numai veşti bune proaspetei mămici. Se pare că fetiţa va sta foarte bine cu sănătatea şi are o bună moştenire genetică din partea ambilor părinţi.

"O hartă interesantă: sub o aparentă lejeră se va ascunde o inimă şi o minte sensibilă, dornică să influenţeze în bine lucrurile, să le mişte curiozitatea", ne-a spus Remus Ionescu, despre fetiţa Simonei Gherghe.

De asemenea, pe Ana Georgia o va descrie toleranţa, dar va avea şi un spirit critic asupra lucrurilor din jurul său. Va fi interesată de istoria naţională şi nu numai şi de rezolvarea problemelor lumii. Se pare că fata Simonei Gherghe va fi atrasă de cariera mamei sale şi va dori să aducă un plus: un mesaj, un îndemn, să mişte inimi şi lucruri.

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close