Antena 3 CNN Show Showbiz Fostul soț al Andreei Marin, mărturisire inedită: „Atunci când iubești, dragostea și încrederea nu se pot separa”

Fostul soț al Andreei Marin, mărturisire inedită: „Atunci când iubești, dragostea și încrederea nu se pot separa”

Fostul soț al Andreei Marin, mărturisire inedită: „Atunci când iubești, dragostea și încrederea nu se pot separa”
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Ian 2017   •   11:15

Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, a vorbit despre viață, fericire, relații, familie, într-un interviu pentru Diva Hair.

Specialistul în osteopatie a făcut şi o mărturisire emoţioanantă.

„Sunt lucruri în viață care merg reparate, dar timpul pe care îl irosești nu este unul dintre ele. Bucură-te de prezent! Am învățat că nu ar trebui să-ți irosești viața cât ești tânăr, ci să o trăiești din plin, dar gândindu-te la viitor. Pașii pe care îi faci cât ești tânăr ar trebui să-ți aducă fericirea și peste ani. Cea mai importantă moștenire pe care o poți primi de la viață sunt relațiile strânse pe care le ai cu anumite persoane. Ar putea fi secretul fericirii. (…)Poți avea o relație cu cineva pe care nu-l iubești, bazată pe încredere, însă atunci când iubești, dragostea și încrederea nu se pot separa. Iar aceasta este una dintre cauzele decepției în dragoste. Cum să reușim să ne protejăm corpul de efectele nedorite ale dragostei? Este la fel de greu pe cât este să iubești”, a spus el.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close