Antena 3 CNN Show Showbiz Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au pus capăt relației. Cele două vedete formau un cuplu din 2017, iar de doi ani se logodiseră.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    15 Apr 2021   •   19:44

Cântăreața și sportivul au anunțat oficial că s-au despărțit. Zvonuri cu privire la o posibilă separare au apărut încă de câteva săptămâni, dar la acel moment amândoi au negat acest lucru, menționând că "doar lucrează la câteva lucruri ".

"Vom continua să lucrăm împreună și să ne susțin reciproc, având în vedere afacerile pe care le avem. Ne dorim tot binele unul celuilalt, dar și fiecăruia dintre copiilor noștri.

Din respect pentru ei, singurul lucru pe care am dori să îl mai spunem este că le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au transmis mesaje frumoase", a precizat cuplul, potrivit CNN.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, primele zvonuri despre despărțire

Informațiile potrivit căror J.Lo și Alex Rodriguez s-au despărțit au apărut pentru prima dată în The New York Post, în urmă cu o lună. La acel moment, s-a spus că cele două vede s-au fi separat din cauza unor apeluri video pe care sportivul le avea cu vedeta TV Madison LeCroy.

Rodriguez a negat la acel moment că ar cunoaște-o, iar în social – media au apărut imagini cu el, în Miami, pe iahtul său.

În același timp, Lopez a distribuit o serie de momente de la aparițiile ei televizate, alături de mesajul "Găsiți un motiv care să vă facă să zâmbiți. Vă transmit dragoste!".

La câteva ore după ce informații s-a răspândit în întreaga lume, cuplul a negat că ar fi fost vorba despre o despărțire, ci doar au câteva lucruri de rezolvat.

Totodată, J.Lo și Rodriguez au precizat că trec printr-o perioadă dificilă în relație, dar formează în continuare un cuplu și rămân logodiți. Recent însă, se pare că amândoi au decis să pună punct poveștii de iubire, logodna a fost anulată, iar Lopez și Rodriguez s-au despărțit.

Cuplul s-a logodit în 2019, iar povestea de iubire a început în 2017. În cazul în care s-ar fi căsătorit, pentru J. Lo ar fi fost a patra oară când ar fi ajuns la altar. Ultima dată, Lopez a fost căsătorită cu Marc Anthony, iar mariajul s-a încheiat în 2014.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez desprtire
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close