Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Lis, scrisoare de dragoste de la un alt bărbat. Vedeta a făcut totul public: „În zilele noastre e așa ușor să faci amor...”

Oana Lis, scrisoare de dragoste de la un alt bărbat. Vedeta a făcut totul public: „În zilele noastre e așa ușor să faci amor...”

Oana Lis, scrisoare de dragoste de la un alt bărbat. Vedeta a făcut totul public: „În zilele noastre e așa ușor să faci amor...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Oana Lis
01 Feb 2018   •   18:04

Se declară o romantică incurabilă, așa că nu e de mirare că Oana Lis a continuat să păstreze o scrisoare de dragoste veche de 20 de ani.

„Căutând ceva printre lucururi, am găsit o scrisoare de dragoste primită de mine acum 21 ani…?Mă bucur că trăiesc în era asta, a emoticoanelor, e cu totul altceva, totul se întâmpla atât de repede… Dar uneori nu mă regăsesc în zilele noastre când e așa ușor să faci sex, e așa ușor să găsești oameni să iei masa în club, dar e mult mai greu să te simți iubit,-ă, să ai prieteni adevărați lângă tine…

Asa că mă bucur mai mult că am trăit și în epoca când primeam scrisori așa din suflet, când nu era ceva aiurea ca un băiat să-și exprime sentimentele așa frumos?… ca dovadă… că am păstrat această scrisoare de câteva pagini? și îmi aduc foarte bine aminte și de la cine e… Ce să mai zic…Iubiți-vă mult”, a scris Oana Lis pe Facebook.

×
Subiecte în articol: amor Oana Lis
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close