Antena 3 CNN Show Tabloid Alina Borcea, prinsă cu minciuna? Ce declara în urmă cu mai bine de un an despre Valentina Pelinel

Alina Borcea, prinsă cu minciuna? Ce declara în urmă cu mai bine de un an despre Valentina Pelinel

Alina Borcea, prinsă cu minciuna? Ce declara în urmă cu mai bine de un an despre Valentina Pelinel
08 Ian 2016   •   17:40

Alina Borcea se încurcă în declarații, scrie presa mondenă, care ar fi prins-o cu minciuna pe soția lui Cristi Borcea.

Soția dinamovistului a fost invitată la începutul săptămânii în platoul ”La Măruță”, unde a declarat că Valentina Pelinel era o prietenă de familie. În plus, a susținut Alina Borcea, au făcut și vacanțe împreună.

 "Eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea. Tot ce simt este durere. Valentina Pelinel venea la noi în casă, ne-am făcut vacanţele împreună. Am fost în San Juan. Nu o credeam în stare de aşa ceva. La nuntă (n.r. în 2011) eu personal am tăiat-o de pe listă. Cristi mi-a spus că nu mai are nimic cu ea, iar faptul că s-a căsătorit cu mine spune totul", a spus blonda la Pro TV.

Zvonurile că soțul ei și Valentina Pelinel ar avea o aventură nu sunt noi însă. Imediat după ce a fost condamnat la închisoare presa a scris că fostul model l-ar vizita pe Borcea la penitenciar. 

În vara lui 2014, Alina a fost rugată să comenteze zvonurile și a negat că ar cunoaște-o pe Valentina Pelinel: "Nu e prima oară când se speculează pe această temă. Nu o cunosc pe Valentina Pelinel şi nu ştiu ca soţul meu să fi avut vreo relaţie cu ea. Nu s-a pus problema ca eu şi Cristi să divorţăm, dimpotrivă situaţia prin care trecem ne-a unit şi mai mult şi ne-a făcut să ne gândim şi la un al doilea copil".

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close