x close

Fii alături de noi!

Valentina Pelinel, dezvăluri despre sarcină. Care este cel mai mare regret al blondei

de 14 Ian 2016   •   11:17
Valentina Pelinel, dezvăluri despre sarcină. Care este cel mai mare regret al blondei 90
Valentina Pelinel a anunțat recent că este însărcinată. Fostul model și-a dorit mult un copil, iar acum că poartă în pântece un băiețel, a declarat că regretă că nu a făcut acest pas mai devreme.

Viitoarea mămică a povestit într-un interviu pentru ideisanatoase.ro cum se simte, ce mănâncă și cât de des face sport de când a rămas însărcinată.

"Am devenit mai responsabilă din toate punctele de vedere, pentru ca am realizat imediat ca nu mai e vorba doar de mine, ci raspund pentru o altă viata", a declarat Valentina Pelinel.

„Nu mi-am dorit până acum ceva vreme să rămân însărcinată, dar iată că mi-a sunat și mie ceasul biologic și, slavă Domnului, s-a întâmplat când mi-am dorit mai mult. Acum, că sunt însărcinată și mă simt excelent, simt o viață în mine, trăire unică, îmi pare rău că nu s-a întâmplat mai devreme. Dar toate la timpul lor. Important e să fie sănătos!” a mai spus Valentina.

poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati