Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ce a păţit România la Jocurile Olimpice de la Soci face înconjurul Planetei. "Nu mai putem concura"

Ce a păţit România la Jocurile Olimpice de la Soci face înconjurul Planetei. "Nu mai putem concura"

Ce a păţit România la Jocurile Olimpice de la Soci face înconjurul Planetei. "Nu mai putem concura"
de O.P.    |    12 Feb 2014   •   08:58

Echipajul masculin de sanie dublu a României, format din Radu Nicolae Șovaială (pilot) și Alexandru Teodorescu (copilot) s-a răsturnat în timpul primei manșe de pregătiri din preziua competiției olimpice, iar sania a fost avariată.



În ciuda faptului că reprezentanții noștri s-au prezentat cu sania de rezervă, directorul competiției nu a permis înscrierea echipajului României în întrecerea olimpică programată a avea loc miercuri, 12 februarie, anunță COSR.

Oficialii au invocat noile măsuri de siguranță impuse după Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010, când tot înainte de finalul primei curse de acomodare cu pista, georgianul Nodar Kumaritașvili, în vârstă de 21 de ani, a zburat în afara spațiului de competiție, accidentul soldându-se cu moartea sportivului, precizează forul olimpic român.

Echipajul Șovăială — Teodorescu a fost cooptat în Echipa Olimpică a României în locul tandemului Paul Ifrim (pilot) și Andrei Anghel (copilot) obligat să se retragă din cauza accidentării pilotului.

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close