Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Naționala de Handbal feminin a României a câștigat Trofeul Carpați, cu victorii pe linie

Naționala de Handbal feminin a României a câștigat Trofeul Carpați, cu victorii pe linie

Echipa Națională de Handbal a României a câștigat Trofeul Carpați, organizat pentru a doua oară la Bistrița. Partidele au fost găzduite timp de trei zile, într-unul dintre cele mai moderne ansambluri sportive.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2023   •   09:58

Mii de suporteri au stat cu sufletul la gură în ultima zi a Trofeului Carpați, însă rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat Trofeul Carpaţi, după ce a învins reprezentativa Austriei, scor 41-35 (24-17), în ultimul meci al turneului găzduit de Bistriţa.

România a încheiat cu trei victorii, 33-28 cu Elveţia, 32-22 cu Portugalia şi 41-35 cu Austria.

”Publicul a fost minunat! A reprezentat cu adevărat al 8-lea jucător. Un public cald, un public care ne-a susținut pe toată durata turneului necondiționat. Ne-am simțit foarte bine la Bistrița. Țin să le mulțumesc din suflet, în nume personal și în numele echipei. Totodată, vreau să mulțumesc organizatorilor, tuturor celor care ne-au oferit cele mai bune condiții pentru a ne pregăti.

Campionatul Mondial, un campionat extrem de important pentru Echipa Națională a României. Eu cred că a fost un turneu foarte reușit”, a declarat Florentin Pera, antrenorul Naționalei de Handbal feminin.

Naţionala României va pleca la Campionatul Mondial în 28 noiembrie, de la Cluj-Napoca.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close