Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute a negat că intenţionează să se retragă

Lucian Bute a negat că intenţionează să se retragă

Lucian Bute a negat că intenţionează să se retragă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    13 Feb 2014   •   16:38

Lucian Bute a negat informaţiile potrivit cărora intenţionează să se retragă şi susţine că eşecurile pe care le-a avut în ultima perioadă nu sunt o tragedie.

'Încă nu am tras concluzii concrete, sunt în etapa evaluărilor, a autoevaluării mele şi a situaţiei. În momentul când voi lua nişte decizii sau voi trage nişte concluzii, cu siguranţă veţi fi primii care veţi şti. S-a speculat retragerea mea. Nu am luat în calcul această opţiune nicio secundă, nici nu mi-a trecut prin cap. Am pierdut un meci, am pierdut încă unul, nu e o tragedie, asta se întâmplă în sport”, a spus Bute, care a sosit miercuri în ţară pentru o vacanţă de trei săptămâni.

„Cineva trebuie să piardă, toţi marii campioni au pierdut. Am făcut-o şi eu, m-am ridicat, o să mă ridic în continuare. Cert e că doresc să continui”, a adăugat fostul campion mondial.

De asemenea, Bute a precizat că nu se gândeşte la schimbarea antrenorului Stephan Larouche, pe care nu îl consideră vinovat de înfrângerile suferite în meciurile cu Froch şi Pascal.

„Nu am luat în calcul schimbarea antrenorului, evaluez situaţia. O să mă întorc la Montreal, o să vorbesc cu staff-ul, cu promotorul şi antrenorul şi vom decide ce vom face pe viitor. Sunt convins că ei au foarte mare încredere în mine şi eu la rândul meu tot aşa, pentru că cu ei şi datorită lor sunt ceea sunt azi. Cu ei am devenit campion mondial, cu Stephan Larouche mi-am apărat centura de zece ori”, a afirmat pugilistul român.

În privinţa unei revanşe cu Pascal, Lucian Bute a spus că aceasta este stipulată în contract, dar nu ştie când va avea loc.

„Poate fi sfârşitul anului, începutul anului viitor, nu cred că va fi în următoarele luni, pentru că, sincer să fiu, pe cine ar interesa? Fanii trebuie să vadă o schimbare la mine, să vadă că Lucian Bute a revenit şi poate să dea altceva. Analizez situaţia, dacă e nevoie voi mai face un meci şi probabi,l în viitor, va avea loc şi revanşa”, a încheiat Bute.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute retragere
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close