Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Meciul lui Lucian Bute cu Brian Magee are şanse mici să fie televizat în România

Meciul lui Lucian Bute cu Brian Magee are şanse mici să fie televizat în România

Meciul lui Lucian Bute cu Brian Magee are şanse mici să fie televizat în România
17 Feb 2011   •   10:18

Pe 19 martie, la Montreal, Lucian Bute îşi va apăra pentru a şaptea oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Adversar îi va fi irlandezul Brian Magee. Din păcate, există şanse mici ca meciul dintre cei doi să fie televizat în România.

Conform Gazetei Sporturilor, firma Interbox cere 110.000 de euro pentru transmiterea meciului în România, însă televiziunea publică este dispusă să ofere doar 35.000 de euro. Bani de care TVR nu dispune în acest moment, dar care ar veni dintr-o sponsorizare ulterioară.

Preşedintele federaţiei de box, Rudel Obreja, a declarat că Bute este dezamăgit de faptul că meciul său ar putea să nu fie televizat. „Vorbesc aproape zilnic cu Lucian şi e preocupat, dar mai ales nemulţumit de situaţia asta. E dezamăgit că în România nu se promovează un astfel de meci de către postul public de televiziune, dar mai ales că nu se achiziţionează drepturile de televizare. E extrem de supărat şi asta îl afectează”, a explicat oficialul, care a dezvăluit însă că există şi o variantă de rezervă: „Un post de televiziune vrea să transmită acest meci, dar momentan nu ar fi corect să vorbesc despre acest lucru. Vom vedea ce se va întîmpla în perioada următoare. Pot spune că mai există o şansă pentru a transmite meciul în România”.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute rudel obreja IBF box
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close