Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România a pierdut din nou la Cupa Mondială de rugby, 3-67 cu Anglia

România a pierdut din nou la Cupa Mondială de rugby, 3-67 cu Anglia

România a pierdut din nou la Cupa Mondială de rugby, 3-67 cu Anglia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    24 Sep 2011   •   11:57

România a suferit cea mai categorică înfrângere de la actuala ediţie a Cupei Mondiale de rugby, după ce a pierdut în faţa Angliei, scor 3-67, la Dunedin.

 
Singurele puncte ale „Stejarilor” au fost aduse de Dănuţ Dumbravă, care a reuşit o lovitură de pedeapsă, în minutul 38.
 
Cred că oamenii din tribune s-au bucurat de meci. Echipa României nu a avut nicio şansă în acest meci. Atmosfera a fost foarte frumoasă şi m-am simţit ca acasă. Nu ne rămâne decât să învingem Georgia”, a spus căpitanul Marius Tincu la finalul partidei.
 
Pentru Anglia, Mark Cueto şi Chris Ashton au reuşit câte trei eseuri, celelalte patru încercări ale vicecampioanei mondiale fiind reuşite de Ben Youngs, Ben Foden, Manu Tuilagi şi Tom Croft. De asemenea, Jonny Wilkinson a contribuit cu cu trei transformări şi o lovitură de pedeapsă, iar înlocuitorul său, Toby Flood, cu patru transformări.
 
Am avut ceva de dovedit astăzi şi am găsit un mod potrivit pentru a face acest lucru. Am jucat foarte bine la mână şi am făcut aşa cum trebuie lucrurile de bază. Românii au jucat foarte fizic, dar am reuşit să-i depăşim”, a declarat Lewis Moody, căpitanul englezilor.
 
România rămâne fără niciun punct după primele trei meciuri din Noua Zeelandă, în timp ce Anglia, care a câştigat şi bonusul ofensiv, are deja 14 puncte şi foarte probabl va câştiga grupa B, urmând să întâlnească în sferturile de finală ocupanta locului 2 din grupa A, care ar putea fi ori Noua Zeelandă, ori Franţa.
 
Ultima şansă a echipei lui Romeo Gontineac de a obţine o victorie la Cupa Mondială este întâlnirea cu Georgia, care va avea loc pe 28 septembrie, la Palmerston North, în timp ce Anglia mai are de jucat cu Scoţia, pe 1 octombrie, la Auckland. 
 

×
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close