Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Titi Tudor: "Eu cred că Lucian Bute se va retrage. Eu aș fi mers pe ideea de retragrea chiar după meciul cu Froch"

Titi Tudor: "Eu cred că Lucian Bute se va retrage. Eu aș fi mers pe ideea de retragrea chiar după meciul cu Froch"

Titi Tudor: "Eu cred că Lucian Bute se va retrage. Eu aș fi mers pe ideea de retragrea chiar după meciul cu Froch"
25 Feb 2017   •   12:28

Înfrângere dureroasă pentru fostul campion mondial la box Lucian Bute. Columbianul Eleider Alvarez l-a făcut knock out pe Bute în repriza a cincea, într-un meci la categoria semigrea, eliminatoriu pentru titlul mondial WBC.

Bute a fost surprins de Alvarez cu o lovitură de dreapta în figură, iar apoi a fost trimis la podea de boxerul sud-american. Bute nu a mai reuşit să se ridice.

Pugilistul gălăţean a suferit a patra înfrângere din cariera sa profesionistă, care include însă 32 de victorii şi un meci egal. Totuşi, în ultimele sale trei meciuri, Bute nu are nicio victorie: pe două le-a pierdut, iar pe altul l-a terminat la egalitate, cu Badou Jack.

La finalul celui mai recent meci, românul a anunţat că va lua o pauză din boxul profesionist, pentru a se dedica familiei.

Titi Tudor "Prosop", antrenorul de box al lui Bute, a opinat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Lucian Bute se va retrage:

×
Subiecte în articol: infrangere box Lucian Bute
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close