Antena 3 Sport Alte sporturi Lucian Bute, învins de columbianul Eleider Alvarez prin KO

Lucian Bute, învins de columbianul Eleider Alvarez prin KO

de G.S.    |    25 Feb 2017   •   08:00
Lucian Bute, învins de columbianul Eleider Alvarez prin KO

Boxerul român Lucian Bute a fost învins de columbianul Eleider Alvarez prin KO în repriza a cincea, vineri seara, la Quebec City, într-un meci la categoria semigrea, eliminatoriu pentru titlul mondial WBC.

Bute a fost surprins de Alvarez cu o lovitură de dreapta la figură, iar apoi sud-americanul a expediat şi al doilea pumn, tot cu dreapta, trimiţându-l la podea pe fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, iar Bute nu a mai reuşit să se ridice.

Până în runda a cincea, meciul fusese echilibrat, Bute având un plus de iniţiativă. În runda a doua, ambii boxeri s-au ales cu tăieturi, Bute la nas, iar Alvarez la frunte.

Alvarez (32 ani), care a câştigat al 22-lea meci al său din tot atâtea disputate în cariera profesionistă (11 KO), va lupta acum pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea cu canadianul Adonis Stevenson, deţinătorul centurii.

Bute, care va împlini 37 de ani pe 28 februarie, ar putea boxa din nou cu canadianul de origine haitiană Jean Pascal, dacă nu se va retrage din activitate. Bute a mai luptat cu Pascal, fiind învins la puncte în 2014, tot la categoria semigrea. Boxerul gălăţean a suferit a patra sa înfrângere din cariera profesionistă (2 KO), care mai cuprinde 32 de victorii (25 KO) şi un meci egal. Bute nu are nicio victorie în ultimele sale trei meciuri, pierzând două (cu James DeGale) şi terminând altul al egalitate (cu Badou Jack).

Alvarez declarase înaintea meciului de la Quebec City că îl va forţa pe Bute să se retragă. ''Lupta noastră va fi probabil ca un meci de şah, dar, din cauza unghiului local, meciul va deveni emoţional la un moment dat. Îi voi provoca retragerea definitivă lui Lucian Bute, pe 24 februarie'', spunea atunci Alvarez.

Tot în gala de la Centre Videotron, pugilistul american de origine română Dario Bredicean l-a învins la puncte pe mexicanul Alejandro Torres, într-un meci disputat la categoria supermijlocie. Bredicean (23 ani) are acum 12 victorii la profesionişti din tot atâtea meciuri (3 KO).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close