Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Echipa Estului a câştigat un All-Star Game al recordurilor. Kyrie Irving, desemnat MVP

Echipa Estului a câştigat un All-Star Game al recordurilor. Kyrie Irving, desemnat MVP

Echipa Estului a câştigat un All-Star Game al recordurilor. Kyrie Irving, desemnat MVP
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    17 Feb 2014   •   09:38

După trei înfrângeri consecutive, Estul a reuşit să învingă Vestul în All-Star Game, tradiţionalul meci anual în care evoluază cei mai buni jucători din NBA.

La New Orleans, Estul s-a impus cu 163-155, la capătul unui meci care a stabilit recordul de puncte înscrise într-un All-Star Game.

Precedentul record, de 303, fusese stabilit în 1987, când Vestul s-a impus cu 154-149 la Seattle.

Victoria Estului s-a datorat în special evoluţiilor excelente ale lui Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), Carmelo Anthony (New York Knicks) şi LeBron James (Miami Heat), care, împreună, au înscris 83 de puncte.

Irving a fost desemnat MVP, după ce a încheiat meciul cu 31 de puncte (15 dintre ele în ultimul sfert) şi 14 puncte decisive.


„Am intrat pe teren şi am încercat să concurez cu aceşti mari atleţi. Este o adevărată onoare să fiu ales MVP. Toată lumea de aici este un MVP”, a spus fundaşul lui Cavaliers, aflat la al treilea sezon în NBA şi la a doua prezenţă în All-Star Game.

Anthony a marcat 30 de puncte, reuşind 8 coşuri de 3 puncte şi stabilind astfel un nou record pentru All-Star Game, în timp ce James a încheiat meciul cu 22 de puncte şi 5 recuperări.


Starul campioanei Miami Heat a recunoscut că el şi colegii său şi-au dorit extrem de mult să se impună, după ce au fost mereu învinşi de echipa Vestului în ultimii trei ani.

Pentru învinşi, Kevin Durant (Oklahoma City Thunder) şi Blake Griffin (Los Angeles Clippers) au reuşit fiecare câte 38 de puncte, cu patru mai puţine decât recordul all-time deţinut de Wilt Chamberlain, dar acest lucru nu a fost suficient pentru ca Vestul să obţină a patra victorie consecutivă.

×
Subiecte în articol: NBA recorduri Carmelo Anthony LeBron James
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close