Antena 3 CNN Sport Fotbalist dat afară de la Petrolul Ploieşti, după ce a pariat mii de lei împreună cu interlopi, uneori chiar şi pe meciurile echipei sale

Fotbalist dat afară de la Petrolul Ploieşti, după ce a pariat mii de lei împreună cu interlopi, uneori chiar şi pe meciurile echipei sale

Cosmin Achim, fotbalist la Petrolul Ploieşti, a fost dat afară de la echipă şi riscă o amendă uriaşă plus o interdicţie de a mai juca în Liga 1, după ce iubita sa a prezentat dovezi că acesta paria mii de lei împreună cu interlopi, uneori chiar şi pe meciurile echipei sale.

de Georgiana Adam    |    05 Mar 2023   •   16:26

Fundaşul în vârstă de 27 de ani ar fi pariat sume mari pe meciuri de fotbal, iar totul ar fi ieşit la iveală după ce fosta sa iubită a trimis dovezi la Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Potrivit unor surse, Cosmin Achim ar fi pariat chiar şi 8.000 sau 9.000 de lei pe meciurile din Liga 1, uneori chiar şi pe meciuri ale proprie sale echipe, notează orangesport.ro.

Mai mult, fosta iubită a fundaşului ar fi susţinut şi că acesta ar fi făcut pariurile în strânsă legătură cu membrii unui clan interlop.

Astăzi, Petrolul Ploieşti a anunţat că fotbalistul a cerut rezilierea contractului, iar clubul a fost de acord.

"FC Petrolul Ploiesti și jucatorul Cosmin Achim (27 ani) au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, fundașul central fiind cel care, din cauza unor probleme de natură personală, a solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu clubul nostru.

Achim a venit la Petrolul la inceputul acestui an, bifând cinci apariții pentru echipa noastră în partidele disputate în Superliga.

Mult succes, Cosmin Achim!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook a echipei.

?FC Petrolul Ploiesti și jucatorul Cosmin Achim (27 ani) au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor...

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Duminică, 5 martie 2023

×
Subiecte în articol: Cosmin Achim Petrolul Ploieşti FRF LPF
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close