Antena 3 CNN Sport Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare în negru! Și Mike Tyson face același lucru

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare în negru! Și Mike Tyson face același lucru

Starul Al-Nassr s-a bucurat de o pauză bine meritată, alături de Georgina Rodriguez și de familia lor pe iahtul de 5,5 milioane de lire sterline, pe care îl deține, în Sardinia. Cu toate acestea, fanii nu și-au putut lua ochii de la unghiile fotbalistului, deoarece acestea erau vopsite în negru.

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare în negru! Și Mike Tyson face același lucru
Sursa foto: Instagram
de Laura Dinu    |    06 Iul 2023   •   08:00

Se pare însă că există un motiv întemeiat pentru care Ronaldo și-a pictat unghiile de la picioare. Chiar și legenda boxului, Mike Tyson, face același lucru. 

Fotbalistul este cunoscut pentru faptul că face tot ce este necesar pentru a-și prelungi cariera incredibilă. 

Fostul as de la Manchester United și Real Madrid folosește în mod regulat băi de gheață criogenică pentru a-și grăbi recuperarea. 

Ronaldo este, de asemenea, un adept al unei diete sănătoase, schimbând atitudinea colegilor săi față de mâncare după ce s-a întors pe Old Trafford. 

Mai mult decât atât, lui Ronaldo îi place să folosească somnul ca instrument principal de recuperare, ajungând până la cinci sieste pe zi, scrie The Sun.  

Practică folosită frecvent de luptătorii MMA, vopsirea unghiilor de la picioare în negru poate ajuta la prevenirea ruperii unghiilor în timpul luptei, făcând alegerea una mai degrabă funcțională decât estetică.  

Potrivit publicației germane Bild, sportivii care își vopsesc unghiile și le acoperă cu un strat de ojă protector, sunt protejați de ciuperci și bacterii. 

Așadar, unghiile vopsite în negru ale lui Ronaldo au un scop practic mai degrabă decât unul estetic, scrie menshealth.com.

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close