Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială David Villa: "Faza grupelor de la Cupa Mondială este dură, iar finala este departe"

David Villa: "Faza grupelor de la Cupa Mondială este dură, iar finala este departe"

David Villa: "Faza grupelor de la Cupa Mondială este dură, iar finala este departe"
22 Iun 2010   •   08:58

Autorul celor două goluri ale Spaniei din partida de luni, cu naţionala Hondurasului, David Villa, este mulţumit de victorie şi aşteaptă o victorie în ultima partidă, cu Chile, pentru a putea sărbători calificarea în optimile de finală. Villa spune că presiunea este un lucru obişnuit la Cupa Mondială, iar meciurile din faza grupelor sunt mereu foarte grele.
"Ne-am creat numeroase ocazii, este bine, apoi este adevărat că ne-a lipsit realismul. Acum, dacă vom învinge Chile vineri, vom termina pe primul loc în grupă. Eu cred că am jucat bine şi contra Elveţiei în primul meci, ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Acesta este fotbalul. Se joacă mereu sub presiune. La un Mondial nu se poate să fii relaxat. Prima înfrângere ne-a obligat să câştigăm următoarele două partide. Am marcat din penalty toată viaţa mea şi la 2-0 nu am mai avut presiune. Pentru victoria de astăzi am jucat ca în meciul cu Elveţia, cu mulţi jucători ofensivi. Am avut două ocazii, au intrat şi am câştigat cu 2-0. Prima fază este dură, iar finala este departe", a declarat atacantul spaniol la conferinţa de presă de după meci.
David Villa a marcat câte un gol în fiecare repriză a meciului cu Honduras. În minutul 62 el a ratat, de asemenea, o lovitură de pedeapsă obţinută de Jesus Navas.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david villa CM2010 nationala Spaniei
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close