Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Lionel Messi: "Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat". Fotbalistul a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului final

Lionel Messi: "Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat". Fotbalistul a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului final

Căpitanul selecţionatei Argentinei, Lionel Messi, a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător al ediţiei 2022 a Cupei Mondiale de fotbal, din Qatar, duminică seara, după ce şi-a condus echipa la câştigarea trofeului în finala cu Franţa.

Lionel Messi: "Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat". Fotbalistul a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului final
Sursa foto: Hepta/ DPA Images / Tom Weller
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2022   •   22:32

Messi (Paris Saint-Germain) a marcat 7 goluri la ediţia 2022 şi a stabilit numeroase recorduri personale, între care şi cel de prezenţe la Cupa Mondială (26).

Leo Messi (35 ani) anunţase că aceasta va fi ultima Cupă Mondială din carieră.

"Vreau să mai joc câteva meciuri şi în calitate de campion mondial. Asta îşi doreşte toată lumea, este cel mai dorit trofeu de toţi.

Am avut noroc că am realizat totul în cariera mea şi doar cupa asta îmi lipsea. Vreau să mă bucur cu toată lumea de acest trofeu", a declarat Messi, conform Clarin.

Messi: "Nu puteam cere nimic mai mult"

"Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Trebuia să fim campioni mondiali, nu e timpul de analiză, e timpul să sărbătorim. Cu siguranţă va fi ultimul meci al meu la o Cupă Mondială", a mai spus căpitanul argentinian.

Argentina a câştigat Cupa Mondială după o finală dramatică

Mijlocaşul argentinian Enzo Fernandez (Benfica Lisabona), născut pe 17.01.2001, a fost declarat cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale din Qatar.

Goalkeeper-ul Argentinei, Emiliano Martinez (Aston Villa), providenţial în sferturile de finală (contra Olandei) şi în finala cu Franţa, a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close