Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Arnold Schwarzenneger a răbufnit la adresa celor care nu poartă mască de protecție: "La naiba cu libertatea ta!"

Arnold Schwarzenneger a răbufnit la adresa celor care nu poartă mască de protecție: "La naiba cu libertatea ta!"

Replici dure, din partea lui Arnold Schwarzenegger, la adresa celor care sfidează măsurile de protecţie.

Arnold Schwarzenneger a răbufnit la adresa celor care nu poartă mască de protecție: "La naiba cu libertatea ta!"
Sursa foto: Instagram/ Arnold Schwarzenegger
de Mia Lungu    |    13 Aug 2021   •   09:14

Fostul guvernator al Californiei a răbufnit în timpul unui dialog şi i-a critica pe cei care refuză să poarte masca pe motiv că li se încălcă drepturile.

Totodată, fostul actor a explicat că este nevoie ca oamenii să se vaccineze şi să respecte recomandările autorităţilor pentru a scăpa de acest virus.

"Da, ai libertatea de a nu purta mască. Dar știi ceva? Ești un ticălos dacă n-o porți!”

“Avem de-a face cu un virus care ucide oamenii. Putem preveni îmbolnăvirea dacă ne vaccinăm, dacă purtăm măști, dacă păstrăm distanța socială, dacă ne spălăm pe mâini tot timpul și nu gândindu-ne că asta ne afectează libertatea. Nu, la naiba cu libertatea ta, în acest caz!”, a afirmat Arnold Schwarzenegger, într-un dialog cu Bianna Golodryga de la CNN și locotenent-colonelul de armată în retragere Alexander Vindman.

“Odată cu libertatea vin obligații și responsabilități. Nu poți spune doar ‘Am dreptul la X, Y și Z’. Când drepturile tale îi afectează pe cei din jur, atunci totul devine grav.”, a mai spus fostul guvernator al Californiei.

"Da, ai libertatea de a nu purta mască. Dar știi ceva? Ești un ticălos dacă n-o porți!”, le-a transmis Arnold Schwarzenegger celor care nu vor să poarte măști de protecție.

“Nu vreau să învinovățesc pe nimeni aici, vreau doar să le spun tuturor că trebuie să lucrăm împreună. Să încetăm lupta dintre noi, pentru că avem de-a face cu un virus periculos. Cel mai bine acum este să fii vaccinat și să porți mască”, a încheiat Schwarzenegger.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close