Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal obţine un avantaj fragil în faţa lui Udinese, în play-off-ul Ligii Campionilor

Arsenal obţine un avantaj fragil în faţa lui Udinese, în play-off-ul Ligii Campionilor

Arsenal obţine un avantaj fragil în faţa lui Udinese, în play-off-ul Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
17 Aug 2011   •   10:10

Arsenal a început "era fără Cesc Fabregas" într-un mod neconvingător, golul lui Theo Walcott fiind singurul care a făcut diferenţa în partida cu Udinese, contând pentru manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor destinat echipelor non-campioane.

La doar o zi după ce Fabregas a plecat la Barcelona, echipa lui Arsene Wenger a început drumul spre grupele Ligii Campionilor cu o evoluţie modestă. Chiar dacă golul lui Walcott din prima repriză le oferă un avantaj minim înainte returului de pe 24 august, din Italia, "tunarii" vor avea nevoie să îşi îmbunătăţească jocul dacă vor să evite o eliminare prematură.

S-a simţit lipsa abilităţii lui Fabregas de a ţine de minge şi de a lansa atacuri, iar Arsenal a avut parte de ceva noroc pentru a menţine rezultatul, după ce apărarea a fost neglijentă în mai multe rânduri.  "Cesc a fost un jucător grozav pentru club, dar acum a plecat. Am dat tot ce am putut în această seară. Important este că nu am primit gol. Cred că suntem capabili să mergem în Italia şi să câştigăm", a declarat mijlocaşul central Aaron Ramsey.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close