Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jurgen Klopp a refuzat oferta de a antrena pe Olympique Marseille

Jurgen Klopp a refuzat oferta de a antrena pe Olympique Marseille

Jurgen Klopp a refuzat oferta de a antrena pe Olympique Marseille
11 Aug 2015   •   11:00

Cunoscutul antrenor german Jurgen Klopp a refuzat oferta de a prelua conducerea tehnică a echipei franceze de fotbal Olympique Marseille, susține cotidianul german Bild în ediția sa de marți, potrivit Agerpres.

"Marseille s-a arătat extrem de interesată, însă pentru Jurgen nu a venit încă momentul să antreneze din nou", a declarat impresarul tehnicianului, Marc Kosicke.

Gruparea din sudul Franței se află în căutarea unui nou antrenor după ce argentinianul Marcelo Bielsa și-a anunțat plecarea, după primul meci al sezonului, pierdut pe teren propriu de Olympique Marseille în fața formației Caen (0-1).

În vârstă de 48 ani, Jurgen Klopp s-a despărțit la finalul sezonului trecut de echipa Borussia Dortmund, pe care a antrenat-o timp de șapte ani. El a reușit să cucerească în această perioadă două titluri de campion național (2011, 2012), o Cupă (2012) și două Supercupe ale Germaniei (2013, 2014) cu Borussia, conducându-și totodată elevii până în finala Ligii Campionilor, în sezonul 2012/2013, pierdută în fața rivalei Bayern Munchen (1-2).

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close