Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Laude la adresa Barcelonei, după calificarea în finala Ligii Campionilor. "Este o echipă extraordinară"

Laude la adresa Barcelonei, după calificarea în finala Ligii Campionilor. "Este o echipă extraordinară"

Laude la adresa Barcelonei, după calificarea în finala Ligii Campionilor. "Este o echipă extraordinară"
13 Mai 2015   •   08:46

Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen, a oferit o serie de declaraţii măgulitoare la adresa Barcelonei, fosta sa echipă, după ce bavarezii au fost eliminaţi în semifinalele Champions League.

"Felicitări Barcelonei, sper să câştige al cincilea trofeu în finala de la Berlin. Mă bucur că Messi e din nou la cel mai înalt nivel, este cel mai bun jucător din toate timpurile" a spus Guardiola.

Antrenorul bavarezilor şi-a lăudat elevii, pentru atitudine şi efort: "Sunt mulţumit de performanţa echipei mele. Am fi avut nevoie de acest echilibru pe Camp Nou, dar ne-a lipsit. Aş fi vrut să jucăm mai bine şi să am toţi jucătorii la dispoziţie. Îmi felicit jucătorii" a mai spus Guardiola.

Un discurs similar a avut şi Luis Enrique, tehnicianul catalanilor.

"Sunt foarte mulţumit de performanţa jucătorilor, echipa a meritat calificarea, acum trebuie să ne bucurăm. Am făcut erori în repriza a doua, dar adversarii noştri au obosit şi au fost afectaţi de diferenţa de scor la general" a declarat Luis Enrique.

Bavarezii au avut momente în care au lăsat senzaţia că pot întoarce rezultatul de pe Camp Nou, chiar şi în ciuda golurilor marcate de Neymar în retur. La fel însă, nemţii au avut momente în care au părut lipsiţi de luciditate şi idei.

"Barcelona este o echipă extraordinară şi au profitat de ocaziile avute. Ca jucător trebuie să crezi în miracole, dar nu poţi pretinde nimic, nu e chiar atât de simplu. Am dat tot ce am avut mai bun, dar dubla manşă nu a fost pierdută astăzi (n.r. - ieri)" a afirmat Philipp Lahm, căpitanul lui Bayern.

"Suntem unde vrem să fim în fiecare sezon, la un pas de a câştiga totul şi vrem să facem acest pas. Nu suntem mulţumiţi cu atât, vrem trofee. Ştiam că Bayern va pune presiune din start, dar cele două goluri din prima repriză ne-au dat linişte" a spus şi Andres Iniesta, căpitanul Barcelonei.

FC Barcelona s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce au eliminat pe Bayern cu scorul general de 5 - 3. Catalanii s-au impus în tur, pe teren propriu, cu 3 - 0 şi au fost învinşi în retur cu 3 - 2.

Golurile din manşa secundă au fost marcate de Benatia, Lewandowski şi Muller, în timp ce pentru catalani a punctat Neymar, de două ori.

Bayern poate acuza lipsa a trei piese de bază din angrenajul echipei, Robben, Ribery şi Alaba fiind absenţi din cauza accidentărilor.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close