Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool o spulberă pe Manchester City în Liga Campionilor. Violențe înainte de meci

Liverpool o spulberă pe Manchester City în Liga Campionilor. Violențe înainte de meci

Liverpool o spulberă pe Manchester City în Liga Campionilor. Violențe înainte de meci
04 Apr 2018   •   22:52

Liverpool a învins-o pe Manchester City la scor de neprezentare, 3-0, miercuri seara, pe Anfield, într-o partidă din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

''Cormoranii'' au făcut un pas mare spre penultimul act al competiţiei prin golurile marcate de Mohamed Salah (12), Alex Oxlade-Chamberlain (21) şi Sadio Mane (31), în prima jumătate de oră.

City, fără atacantul Sergio Aguero, şi-a creat puţine faze periculoase, având un gol anulat pentru ofsaid pe final de meci.

Liverpool l-a pierdut pe Salah după pauză, egipteanul ieşind accidentat în min. 52. Salah este golgheter în Premier League, cu 29 de goluri, şi are acum 38 de goluri în acest sezon în toate competiţiile, dintre care 17 în ultimele 15 partide.

Echipa antrenată de Juergen Klopp era singura care a învins-o în Premier League pe Manchester City.

Returul va avea loc pe ''Etihad Stadium'' în data de 10 aprilie.

Autocarul care transporta jucătorii lui Manchester City pe Anfield Road a fost atacat cu brutalitate de huliganii lui Liverpool, care și-au vărsat furia aruncând cu torțe și pietre.

Imaginile surprinse scot la iveală violențe fără precedent din partea fanilor lui Liverpool. Mai mulți huligani ai gazdelor s-au rănit după ce obiectele pe care le-au aruncat în autocar au ricoșat către ei, scrie gsp.ro.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close