Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Man. United câştigă la scor, Arsenal urcă pe locul 4

Premier League: Man. United câştigă la scor, Arsenal urcă pe locul 4

Premier League: Man. United câştigă la scor, Arsenal urcă pe locul 4
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Dec 2011   •   19:26

Criticată din toate părţile după eliminarea din Liga Campionilor, Manchester United a arătat că momentul dificil nu a afectat-o şi a obţinut o victorie categorică în etapa a 15-a a campionatului Angliei, 4-1 pe teren propriu cu Wolverhampton.

Portughezul Nani şi Wayne Rooney au marcat câte o dublă pentru formaţia lui Sir Alex Ferguson, în timp ce Fletcher a reuşit golul de onoare al oaspeţilor.

United s-a apropiat la două puncte de rivalii de la City, care vor juca luni împotriva lui Chelsea, la Londra.

După un debut de sezon dificil, Arsenal îşi continuă revenirea şi a urcat pe locul 4 în Premier League în urma victoriei obţinute în faţa lui Everton, scor 1-0, în ziua în care „tunarii sărbătoresc 125 de ani de la înfiinţarea clubului. Şi de această dată, salvatorul echipei lui Arsene Wenger a fost olandezul Robin Van Persie, care a înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 70.

Uruguayanul Luis Suarez a marcat golul prin care Liverpool a câştigat cu 1-0 pe Anfield în faţa lui Queen's Park Rangers, „cormoranii” punând astfel capăt unei serii de patru rezultate de egalitate pe teren propriu.

Surpriza plăcută de la începutul campionatului, Newcastle United, a suferit cea de-a treia înfrângere din ultimele patru meciuri şi a coborât pe locul 7, după ce a pierdut pe terenul nou-promovatei Norwich, scor 2-4. Grant Holt a reuşit o dublă pentru gazde, Hoolahan şi Morison şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor, în timp ce Demba Ba s-a dovedit din nou omul numărul 1 al „coţofenelor”, dar cele două goluri pe care le-a înscris nu au putut evita un nou eşec.

Bolton Wanderers rămâne pe ultimul loc al clasamentului, după ce a fost învinsă acasă de Aston Villa (1-2), Swansea a confirmat că este o echipă incomodă pe teren propriu, impunându-se cu 2-0 în faţa lui Fulham, iar Wigan a părăsit zona locurilor retrogradabile, după ce a învins cu 2-1 în deplasare pe West Bromwich Albion, la care Tamaş nu a fost reţinut în lot.

Rezultate Premier League, etapa a 15-a: Arsenal - Everton 1-0, Bolton - Aston Villa 1-2, Liverpool - Queen's Park Rangers 1-0, Manchester United - Wolverhampton 4-1, Norwich - Newcastle 4-2, Swansea - Fulham 2-0, West Bromwich - Wigan 1-2

Clasament: 1.Man. City 38p (14j), 2.Man. United 36p, 3.Tottenham 31p (13j), 4.Arsenal 29p... 18.Sunderland 11p (14j), 18.Blackburn 10p (114j), 20.Bolton 9.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close