Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid - Juventus Torino, duelul ce va decide a doua finalistă a Ligii Campionilor. "Va fi un meci interesant"

Real Madrid - Juventus Torino, duelul ce va decide a doua finalistă a Ligii Campionilor. "Va fi un meci interesant"

Real Madrid - Juventus Torino, duelul ce va decide a doua finalistă a Ligii Campionilor. "Va fi un meci interesant"
13 Mai 2015   •   09:23

Real Madrid şi Juventus Torino se întâlnesc în această seară pe Santiago Bernabeu, în returul celei de-a doua semifinale a Ligii Campionilor.

Torinezii s-au impus în prima manşă cu 2 - 1, graţie golurilor marcate de Alvaro Morata şi Carlos Tevez, în timp ce pentru spanioli a punctat Cristiano Ronaldo.

Pentru Real ar putea reveni în primul "11" Karim Benzema, refăcut după o accidentare, însă Ancelotii nu va putea miza pe Luka Modric şi Sami Khedira, ambii accidentaţi.

"Karim ar putea intra, este disponibil 100%, însă preocuparea mea este că nu a jucat de o lună. Ştim exact la ce să ne aşteptăm, Juventus nu ne poate surprinde, au o identitate proprie, nu se va schimba peste noapte. Va fi greu, dar vom face tot ce ne stă în putinţă" a spus Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real.

Tehnicianul italian ar putea recurge din nou la o improvizaţie în linia de mijloc, acolo unde în tur a fost folosit, fără prea mult succes, Sergio Ramos. "Sergio ar putea juca din nou la mijloc, e o posibilitate" a afirmat Ancelotti.

Italianul l-a preferat pe Ramos în linia mediană, deşi în lot se află Lucas Silva şi Asier Illaramendi, mijlocaşi de profesie, e drept, fără experienţa lui Sergio Ramos.

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus şi-a făcut bine temele şi ştie la ce să se aştepte în retur.

"Va fi un meci interesant, din punct de vedere tactic. Va trebui să jucăm foarte bine ca să ne calificăm, dar să obţinem un 0 - 0 va fi aproape imposibil" crede Allegri.

Practic, Juventus trebuie să marcheze împotriva Realului, care se poate califica şi cu un rezultat de 1 - 0. Real a marcat de fiecare dată cel puţin un gol în ultimele 52 de partide disputate pe teren propriu.

Spaniolii ar putea fi afectaţi de perspectiva aproape certă a pierderii titlului în Primera, în faţa Barcelonei, la fel cum acest eşec pe plan intern ar putea să-i motiveze şi mai mult.

Italienii mizează pe experienţa şi clasa lui Tevez, cel mai bun marcator al echipei, cu 7 reuşite în Ligă şi 29 în toate competiţiile, dar şi pe forma bună traversată de Alvaro Morata. Fostul jucător al Realului a marcat în trei din ultimele cinci partide ale lui Juventus în Ligă.

Un aport important la deznodământul calificării îl va avea performanţa trio-ului Pirlo, Pogba, Vidal, esenţial pentru Juventus în acest sezon.

Formaţii posibile:

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Kroos, James Rodriguez - Bale, Isco, Ronaldo - Benzema

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Pirlo - Pogba, Marchisio, Vidal - Tevez, Morata

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close