Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după 5-0 cu Gaz Metan Severin

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după 5-0 cu Gaz Metan Severin

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după 5-0 cu Gaz Metan Severin
de M.T.    |    26 Oct 2011   •   23:26

Dinamo a câştigat cu 5-0 în Ştefan cel Mare în faţa lui Gaz Mtean Severin, echipă de liga a doua, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

 
Liviu Ganea, jucătorul aflat în conflict cu conducerea clubului, a înscris o dublă, în timp ce Luchin, Ţucudean şi Păun au completat lista marcatorilor pentru liderul Ligii I.
 
Rezultatul este poate prea dur faţă de cum s-a jucat, divizionara secundă jucând curajos în Groapă, unde a reuşit chiar să marcheze, în minutul 10, însă golul a fost anulat greşit pentru offside.
 
Vancea a ratat şi el o bună ocazie, în minutul 26, când a fost blocat de Naumovski, înainte ca Liviu Ganea să deschidă scorul cu un şut deviat (28), o reuşită anunţată de alte două şanse bune irosite de atacantul dinamovist.
 
Alb-roşii şi-au dublat avantajul cu patru minute înainte de pauză, când Luchin a profitat de ieşirea greşită a portarului Iordan la un corner şi a marcat în poarta goală.
 
Cu liniştea oferită de rezultatul de pe tabelă, „câinii au fost mult mai siguri în partea a doua. Ţucudean şi Păun, în două rânduri, au ratat golul trei, care va veni în cele din urmă de la Liviu Ganea, în minutul 69.
 
Oaspeţii au căzut definitiv pe final, când au mai fost pedepsiţi de două ori, de Ţucudean (73), fază la care Ganea şi-a completat evoluţia foarte bună cu o pasă decisivă, şi Georgian Păun (83).
 

×
Subiecte în articol: Dinamo Cupa Romaniei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close