Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: Piţurcă ar fi trebuit să-şi ceară scuze în faţa ţării după meciul cu Olanda

Dumitru Dragomir: Piţurcă ar fi trebuit să-şi ceară scuze în faţa ţării după meciul cu Olanda

Dumitru Dragomir: Piţurcă ar fi trebuit să-şi ceară scuze în faţa ţării după meciul cu Olanda
de M.T.    |    28 Mar 2013   •   17:01

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, îşi continuă războiul cu selecţionerul Victor Piţurcă, după ce echipa României a pierdut categoric meciul cu Olanda, scor 0-4, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Prezent la sediul MTS, unde a participat la o dezbatere pe teme de sport, Dragomir a fost întrebat dacă Piţurcă ar fi trebuit să-şi ceară scuze în locul preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

„Categoric, Piţurcă trebuia să-şi ceară scuze. Şi nu în faţa suporterilor, ci în faţa ţării”, consideră şeful Ligii Profesioniste.

„Eu nu cer demiterea lui Piţurcă, ar fi o tâmpenie din partea mea. Înseamnă că nu aş fi profesionist. Trebuie să-şi ducă această campanie la bun sfârşit. Numai că un semnal de alarmă trebuia tras. El trebuie să-şi găsească fundaşi laterali în formă, un mijlocaş şi un atacant valoroşi. Ne trebuie multe ca să ajungem la baraj. Dacă nu ne calificăm, atunci trebuie luate măsuri cu cei care au răspuns de această calificare”, a continuat Dragomir.

Preşedintele LPF, care este şi membru al Comitetului Executiv al FRF, aşteaptă să vadă raportul lui Victor Piţurcă după cele două meciuri din preliminarii, cu Ungaria şi Olanda, din care tricolorii au obţinut un singur punct.

„Nu se poate să nu asculţi de nimeni. Eu nu vreau să-mi ceară Piţurcă sfatul, dar nici nu vreau să cădem în derizoriu. Adică, atunci când Comitetul Executiv cere o informare pentru a o da publicităţii, mi se pare o mare nesimţire să vii cu o pagină în care să enumeri meciurile jucate. Acum sigur va prezenta Piţurcă un raport, în urma intervenţiei mele de la acel Comitet Executiv. Uşor-uşor, intrăm în normalitate. Nu mă mai aştept la o foaie acum, pentru că acum nu-l mai iartă presa", a mai spus Dragomir.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, la revenirea în ţară de la Amsterdam a delegaţiei României, că le cere scuze suporterilor români pentru situaţia jenantă în care i-a pus în meciul cu Olanda, dar a precizat că selecţionerul Victor Piţurcă va rămâne în funcţie.


×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close