Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Galamaz stă 45 de zile departe de gazon. Martinovic şi Stanca ar putea scăpa de suspendare

Galamaz stă 45 de zile departe de gazon. Martinovic şi Stanca ar putea scăpa de suspendare

Galamaz stă 45 de zile departe de gazon. Martinovic şi Stanca ar putea scăpa de suspendare
Sursa foto: Foto: GSp.ro
31 Oct 2011   •   11:57

Narcis Răducan, managerul echipei Steaua Bucureşti, a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că George Galamaz va fi nevoit să stea departe de gazon cel puţin 45 de zile pentru a se recupera, după ce a fost lovit de un huligan la meciul Petrolul - Steaua. "George Galamaz are fractură la osul feţei şi trebuie să stea departe de teren 45 de zile pentru a se proteja", a spus Narcis Răducan.

Oficialul a comentat şi posibilitatea ca cei doi jucători ai Stelei eliminaţi duminică seara să fie suspendaţi şi a spus că avocaţii echipei se vor implica pentru ca suporterul să ajungă în spatele gratiilor. "Nu se poate pune în discuţie suspendarea lui Martinovic şi Stanca în momentul în care îţi aperi colegi. A văzut toată ţara că individul respectiv nu avea de gând să stea liniştit. Ce puteau să facă jucătorii, să stea să încaseze pumni?".

Şeful LPF, Dumitru Dragomir, nu este însă de acord. "Conform regulamentului, da, pot primi suspendări. Păi, ce, îţi faci dreptate singur?! Martinovic l-a lovit p-ăla cu piciorul când era jos", a explicat Dragomir.

Gazeta Spoturilor atrage totuşi atenţia că regulamentul e de partea steliştilor. "Participarea la o încăierare se sancţionează cu suspendare de la 6 la 8 jocuri în cazul jucătorilor", dar "Orice persoană care a încercat să prevină incidentele, să-i apere pe alţii sau să-i despartă pe cei implicaţi în încăierare nu va fi sancţionată", scrie în regulament. Cum agresorul lui Galamaz se îndrepta către ceilalţi stelişti după ce l-a lovit violent pe fundaş, replica roş-albaştrilor poate fi încadrată la acest punct al regulamentului, informează GSp.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close