Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali a găsit o ''casă'' pentru Steaua. Urmează investiții substanțiale

Gigi Becali a găsit o ''casă'' pentru Steaua. Urmează investiții substanțiale

Gigi Becali a găsit o ''casă'' pentru Steaua. Urmează investiții substanțiale
Sursa foto: foto: Agerpres
27 Feb 2016   •   00:45

Campioana României şi-a găsit casă. La Domneşti beneficiază de o bază de pregătire pe care a folosit-o pînă în prezent fără să plătească vreun ban datorită faptului că proprietarul este fan înflăcărat al Stelei, scrie fanatik.ro.

În prezent, baza beneficiază de două terenuri şi un bazin de refacere. Gigi Becali este, însă, hotărît să o modernizeze şi să creeze, astfel, cele mai  bune condiţii jucătorilor. S-a realizat deja un cabinet medical de ultimă generaţie. Urmează dotarea unuia dintre cele două terenuri cu nocturnă, plus construcţia unei săli de forţă cu aparatură ultra modernă.

Astfel, Gigi Becali, a reuşit să rezolve problema bazei sportive. După ce a fost alungat din Ghencea, latifundiarul şi-a plimbat jucătorii prin Mogoşoaia, Buftea şi Domneşti. Acum s-a stabilit definitiv la ultima locaţie. Contra unei chirii modice, care se învîrte în jurul a 6.000 de euro pe lună. Proprietarul complexului este Constantin Moroianu, care conform revistelor de profil ar avea o avere 28 de milioane de euro. Cu el trebuie să discute Gigi Becali o eventuală modernizare. Şi chiar cumpărarea definitivă a bazei. Aşa cum patronul Stelei intenţionează.

“Eu trec foarte rar pe la bază pentru că nu am timp. Am acolo un administrator care se ocupă de tot. Dacă domnul Becali vrea să cumpere baza, nu este nici o problemă. Este de vînzare la un preţ bun. Nu vi-l pot dezvălui, dar sînt dispus la negocieri. Pînă acum nu am fost contactat. Pînă atunci, Steaua se poate antrena fără nici o problemă la Domneşti în baza unui contract de închiriere”, a spus Constantin Moroianu pentru FANATIK.RO.

Moroianu a precizat că Becali poate să modernizeze baza după bunul plac. În limita spaţiului disponibil. “Dacă vrea să instaleze nocturna sau să construiască încă un teren sau orice altceva, trebuie, în primul rînd, obţinute autorizaţii. Apoi să vedem dacă va fi şi loc. Se pot face multe lucruri acolo”, a spus Moroianu pentru FANATIK.RO.

×
Subiecte în articol: steaua FCSB Gigi Becali
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close