Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Helmuth Duckadam a fost internat de urgenţă din cauza unor probleme la inimă şi va fi operat

Helmuth Duckadam a fost internat de urgenţă din cauza unor probleme la inimă şi va fi operat

Helmuth Duckadam a fost internat de urgenţă din cauza unor probleme la inimă şi va fi operat
de M.T.    |    07 Sep 2012   •   10:53

Fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam, a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a acuzat dureri la inimă.

Se pare că preşedintele roş-albaştrilor ar fi suferit un preinfract şi este posibil ca astăzi să fie supus un intervenţii chirurgicale.

Potrivit medicilor constănţeni, fostul portar are un cheag de sânge care îi blochează o arteră, însă viaţa sa nu este pusă în pericol.

Situaţia este sub control. Domnul Duckadam s-a prezentat azi-noapte la spital, cu o uşoară ischemie la nivelul antebraţului. A fost internat în secţia de chirurgie cardiovasculară. Pentru că nu a fost vorba de o urgenţă majoră, intervenţia s-a amânat până astăzi”, a declarat Dan Căpăţână, managerul Spitalului Judeţean Constanţa, pentru Antena 3.

Acesta a dat asigurări că starea preşedintelui Stelei este una bună, iar operaţia pe care o va suferi nu-i în pune viaţa în pericol: „Este vorba despre o intervenţie minoră, la nivelul unei artere de la braţul drept. Probabil că mâine va putea pleca acasă. Starea sa de sănătate este una bună”.

În trecut, Duckadam a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara. Vechile probleme nu afectează însă situaţia actuală a pacientului, a precizat Căpăţână.

„Nu este nimic grav, aşa mi-a spus domnul doctor Brădişteanu. Este vorba doar despre un anevrism”, a declarat Gigi Becali.



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close