Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf, atac la Gigi Becali: Ne creează dezavantaje

Laurențiu Reghecampf, atac la Gigi Becali: Ne creează dezavantaje

Laurențiu Reghecampf, atac la Gigi Becali: Ne creează dezavantaje
17 Feb 2017   •   15:02

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurenţiu Reghecapf, a susţinut, vineri, într-o conferinţă de presă, că el este cel care alcătuieşte primul unsprezece, şi nu Gigi Becali, precizând însă că este deranjat de faptul că patronul clubului anunţă formula de joc înainte de meciuri la posturile de televiziune.

Reacţia antrenorului vine la doar câteva zile după ce finanţatorul Gigi Becali a declarat la un post TV că noua denumire a clubului, FCSB, reprezintă iniţialele de la "Faci Ce-ţi Spune Becali". De asemenea, finanţatorul afirmase că a dat ordin ca mijlocaşul Mihai Pintilii să nu mai joace titular la Steaua.

"Unsprezecele care va intra pe teren îl fac numai eu. Aici e vorba despre respect. Într-adevăr, vorbesc în fiecare zi cu patronul clubului, este datoria mea să-l ţin la curent cu ce se întâmplă la antrenamente. Acum o să se scrie că Reghecampf îl înfruntă pe Gigi Becali... Nu, departe de mine acest gând. Este jenant să se spună că mi se face echipa... într-adevăr, vorbesc cu Gigi Becali în fiecare zi... Eu ştiu că într-o înfruntare cu Gigi Becali nu poate ieşi câştigător decât un singur om, el, pentru că este patronul clubului. Dar eu nu mă înfrunt cu Gigi Becali. Pentru mine Pintilii este căpitanul echipei şi aşa va fi atâta timp cât e sănătos şi rămâne în lot. Ce va hotărî patronul, vom vedea. El ştie că amândoi avem acelaşi obiectiv, şi anume să câştigăm campionatul. Nu vreau să am o confruntare cu Gigi Becali, numai că astea sunt părerile mele, i le-am spus şi dânsului şi eu cât voi fi aici voi hotărî împreună cu Mihai Stoica şi patronul. Împreună vom lua cele mai bune decizii pentru echipă", a spus Reghecampf.

Faptul că Gigi Becali anunţă primul unspreze la TV înaintea partidelor este un dezavantaj pentru echipă, este de părere Reghecampf.

"Asta este o problemă şi am discutat cu Gigi Becali. Pentru noi este un dezavantaj faptul că adversarul află echipa noastră înainte de meci cu câteva zile. În acest fel adversarul se poate pregăti pentru ceea ce urmează. Sunt lucruri care ar trebui să le ţinem pentru noi. Eu i-am explicat lui Gigi Becali, dar eu nu îmi permit niciodată să îi spun să nu mai vorbească la televizor. Dar pentru noi clar nu este un avantaj", a afirmat el.

Laurenţiu Reghecampf a adăugat că nu se pune problema să plece la o altă echipă.

"Oferta pe care ar trebui să o primesc ca să plec de la Steaua ar trebui să aibe foarte multe zerouri. Asta ca să pot să îmi plătesc clauza pe care o am la Steaua. Deci nu se pune problema ca eu să plec de la Steaua, mai am contract un an şi jumătate şi cu siguranţă o să-mi mi-l duc la capăt", a menţionat antrenorul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua Laurentiu Reghecampf
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close