Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Planuri mari: Ionuţ Lupescu vrea preşedinte la Dinamo şi apoi şef la FRF

Planuri mari: Ionuţ Lupescu vrea preşedinte la Dinamo şi apoi şef la FRF

Planuri mari: Ionuţ Lupescu vrea preşedinte la Dinamo şi apoi şef la FRF
Sursa foto: lupescu sandu
23 Ian 2009   •   05:59

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal se poate considera că au început deja.
Actualul director general al FRF nu a privit cu ochi tocmai bune declaraţiile lui Mircea Sandu. ?Naşul? a recunoscut că şi-a pregătit urmaşul după toate normele unei dinastii: planul său este ca Gică Hagi să îl urmeze în funcţie, pentru ca el să devină preşedinte onorific.
Acum însă Lupescu iese la atac şi anunţă: ?Candidez şi eu!"
Astfel, revoltat de ideile şefului său, Lupescu atacă în ProSport: "N-are încrerede în Ťnaţionalăť şi în Piţurcă, vorbeşte doar despre el, nu şi despre echipa care l-a ajutat. O să candidez şi eu, Mircea Sandu nu este imbatabil!".
Acesta a mai recunoscut că Borcea i-a propus să devină preşedintele clubului Dinamo pentru un salariu de 500.000 de euro. Oferta nu a respins-o, ci doar a menţionat că va lua o hotărâre după ce îi expiră contractul cu FRF, în 2010. Se pare că Mircea Sandu este deranjat că toată activitatea de marketing şi de publicitate a FRF se derulează prin SEG, firma angajată de Lupescu, acolo fiind comisioanele multe, scrie gsp.ro.
De altfel, nume grele din fotbal recunoşteau că Lupescu are şanse serioase să câştige. Printre ei, chiar şi inamicul Marian Iancu sau Dumitru Dragomir, şeful LPF, care crede că acesta are de partea sa sindicatele, pe Condescu şi pe Dumitru Costin.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close